COMIENZA UNA NUEVA TEMPORADA CON UN CURSO DE INICIACIÓN.

Estamos organizando un nuevo curso de iniciación para niños y adultos, dará comienzo en breve.

Para mas información: cursets@arcbinissalem.com

El curs son cinc jornades, el dissabtes horabaixa, de més manco una hora i mitja. Es evident que per qüestions de climatologia o altres, es podrà modificar el calendari, prorrogant a altres dates, sempre en dissabte. Les modificacions tant podran venir per part dels monitors com vostres.

El preu del curset es de: 110 € per als majors de 15 anys i 85 per als menors.

El import que és paga inclou: la llicencia federativa, la quota del club per el 2016 i el propi curs.

Però, que implica la quota del club i com anirà una vegada acabat el curs, vos explica’m:

  • Una vegada acabat el curs ens podreu acompanyar els dies de tir que nosaltres tenim, el dimarts i dijous de 17 a 19 hores i el dissabte de 16 a 18 hores.
  • Durant el temps que vosaltres considereu necessari, podreu fer servir el material del club per poder tirar.
  • Una vegada arribat el moment, el que vosaltres trobeu, en que ja voleu tirar amb el vostre material, vos proporcionarem la informació necessari i l’assessorament adient perquè vos surti el millor possible.
  • Una vegada que ja tireu amb el vostre arc, tot l’altre material per fer-ho segueix a la vostra disposició. (Parapeto, dianes, etc.)
  • Participar amb el club de totes les tirades socials que organitza el club o altres clubs de tir de l’illa.
  • Els dies següents a la finalització del curs nosaltres vos gestionarem la llicencia federativa i vos farem entrega de ella, heu de saber que per tenir un arc i gaudir de tirar amb ell és necessari .
  • Les vostres dades estaran en «possessió» del club, sobre tot el mail, per tal de mantenir-vos informats de tot el que es cou a l’illa al voltant del tir amb arc.

De moment res més, si els propers dissabtes vos surt qualque qüestió més, no dubteu en demanar-ho, resta’m a la vostra disposició.

El curso se impartirá en: Binissalem,

 

Comparteix:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+